Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Noblesse

2008.05.14

Possessor of a Precious Soul 1,2,3,4 Rewards:

 

-Noblesse státusz (Skillek: Harmony, Symphony of Noblesse

 

- Területsebző varázslatok Fortune of Noblesse

 

- Boss buff Noblesse Blessing

 

- Buff, amitől nem esnek le a buffok halálkor Strider Siege Assault

 

- Strider használata esetén siege-kor falsebző támadás Build Advanced Hq.

 

- Siege Hq. erősítése Wyvern Aegis

 

- P.def. és M.def. növelő Wyvern használata esetén)

 

-Noblesse Tiara (fejdísz) (Fontos Tudni, hogy Alt+U-val nyitjuk meg a quest panelt, es ott a location-t kipipálva segítséget kapunk.) Első lépésünk, hogy felveszeünk egy Sub-classt (teljesen mindegy mit veszunk fel, csak base classnak, vagy a sub-classnak legyen seed-je) es felhuzzuk a karinkat lvl 50-re.

 

Possessor of Precious Soul 2 min. lvl: 60 Possessor of Precious Soul 3 min. lvl: 65 Possessor of Precious Soul 4 min. lvl: 75 Possessor od Precious Soul 1 (Noblesse quest 1.) 1.

 

Keressük meg Talien-t; Aden lépcsőinél fogunk rábukkanni. Beszeljunk vele.

 

2.Talien Gabrielle-hez küldd minket, akit Giran-ban találunk a főtéren.

 

3.Az utunk most DeathPass-hez vezet, keressuk meg Antharas Watchman Gilmore nevü NPC-t, es ott válasszuk a Possessor of Precious Soul (PoPS)-t. (Deathpass H-betűjénél találjuk emberünket)

 

4.Dionból tudunk teleportálni kovetkező helyünkre, BeeHive-ba. Itt egy domb aljában egy barlangban fogunk találni egy Baraham nevű Quest Monstert (Legend of the Seventen questitemmel). Csak öljuk meg, a csicskái nem fontosak, és menjünk vissza Talienhez Adenba.

 

5.Talien elveszi az itemet, és elküld minket Heine-be.

 

6.Heineben a grocery-t keressük, benne egy Melody Maestro Kantabilon nevű törppel.

 

7.Megkér minket, hogy hozzunk el neki Succubus karmokat. Ezeket a questitemeket Dragon Vallyey-ben droppolják a Malruk Succubus-ok, és a Malruk Succubus Turen-ek.(Nem lesz könnyű, kb. 10-15 succubus/1 karom). Ebből szedjünk össze 10 db-ot.

 

8.Vigyük el ezeket Kantabilonnak, es ő ad nekunk cserébe egy Echo Crytalt-t.

 

9.Vissza Talien-hez. Miután beszéltünk vele, irány Hunter Village, Warrior Guild, és ott Stedmiel. Ő fog nekünk adni egy könyvet, amit vihetünk vissza Talienhez.

10.Talien elküld minket egy Virgil nevű törphöz, akit Rune Township templomának a legtetején találunk. (Mielőtt belépnénk a templomba, forduljunk jobbra, es fel.)

 

11.Virgil megkér minket, hogy segítsünk neki, és elküld a tőle jobbra található Ogmar-hoz. Ogmar leküld minket a földszintre, a Mystic guild-ba, ahol keressük meg Rahoraktit.

 

12.Ő egy orvosságot fog nekünk gyártani, de ehhez ismét quest item kell; Splinter Stakato Swamp of Screams-ből.

 

13.Vadásszunk Splinter Stakato, Splinter Stakato Walker, Soldier és Drone-ra. Crimson moss az item neve. (5 db-ot szedjunk ki belőlük; 30-40 mob/item)

 

14.Miután összeszedtük, vigyük vissza a sámánhoz, aki odaadja nekünk az orvosságot, amit vigyünk fel Virgil-nek.

 

15.Előszür Kassandrával, majd Virgillel beszéljünk.

 

16.Most menjünk Goddardba, keressük meg Caradine-t, utána beszéljünk vele.

 

17.Most irány a goddardi kovács (Head Blacksmith-Noel), quest, és most matikat kell keverni.

Kép

 

 

 

 

 

 

 

Menjunk Ivory Tower aljába, ott a pincében beszéljünk Wesley-vel, ő ad egy questet, hogy ki tudjuk ütni a matikat.


 

Kell nekunk 5 lunargent, es 1 Hellfire Oil. Szükségünk van: 2 Sulfur, 5 Quicksilver, 10 Bloodroot, 60 volcanic ash, 100 lava stone, 100 demon blood, 500 moonstone shard.

 

(1 lunargent elkésztése:

Kép

10 Moonstone Shard + 1 Volcano Ash =

1 Moondust ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép

10 Moondust + 1 Quicksilver = 1 Lunargent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ugyanígy ahogy az előzőeknél: 

1 hellfire oil elkésztése:   1 Fire essence+1 Demonic essence)

 mindeggyiket salamander en érdemes mixelni mivel ezen 100% osan sikerül a mixelés.

A matikat Blazing swampban és TOI-ban (Tower of Insolence) lehet ütögetni (Reagent pouch, majd kétszer ráklikk).

 

18.Miutan kikevertunk mindent az urnában a pincében, menjünk vissza Noel-hez, és el fogja venni az itemeket.

 

19.Térjünk vissza Caradine-hez, akitől megkapjuk Virgil levelét. Possessor od Precious Soul 2 (Noblesse quest 2.)

 

1.A Caradine-től kapott levelet vigyük el Virgilnek. Az unokájának kell segíteni, ugyanis egy szürnyű álma volt.

 

2.Most egy csoport npc-t kell megkeresni (halott angyalok, közöttük egy csúnya mob npc). Teleportáljunk Swamp of Screams-be, majd a jelet követve valahol Devil's pass előtt fogjuk megtalálni őket. Először duma az éló npc-vel, utána az angyalokkal sorba amig ki nem adják az itemünket; valamiféle szőke haj.(No para, az angyalok beszéd után eltűnnek, de vissz fognak jonni).Utoljára beszéljünk az élővel, majd nyomás Ivory Tower.

 

3.Ivorybol kifele futva (azt hiszem) keletre, de a map-on látható a sárga jelzés, keressünk egy Witch Calis nevű boszorkányt.(Egy temetőben lesz.)

 

4.Elküld minket Ivory másik oldalára hogy beszéljünk Alchemist Matild-dal, majd térjünk vissza Calis-hoz.

 

5.Most valley of the Saints-be kell keresnünk egy barlangot(ehhez jobb ha segítséget kérsz, ugyanis a sárga jelzésünk ilyenkor nem működik) ahol szembe kis kövek lesznek, és lesznek quest mobok is. Öljünk meg egy mobot, majd beszéljünk egy kővel(ha kaptunk quest itemet). Tegyük ezt meg 4x(a kövek miatt), majd beszéljünk az unikornissal.

 

6.Na és most nyomás Rune-ba virgilhez, akitől megkapjuk Caradine levelét. 65-től vehetjük is fel a 3. küldit. Possessor of Precious Soul 3 (Noblesse quest 3.) 1.Miután beszéltünk Virgillel és kedves társaságával, menjünk goddardba Caradine mellé Ossianhoz, majd vissza Rune, és nyomás Valley of the Saints. 2.Itt most 2 féle mobot kell keresnünk:

 

Judge of Pilgirm, és Splendor of Pilgrim.

(Utálni fogjátok, mert csak 2-3 db van belőlük, es nagyon rosszul dobják a 2 itemet.) Szétszórtan vannak, de nem erősek. Ahogy megvan, mar csak egyet kell megszereznünk.

 

3.Ossian egy botot szeretne a kedves Barakiel nevű bossból. Ő is ottvan Valley of Siants-be, de ha nem vagyunk erősek ne ugorjunk neki egyedül. (én azt javaslom a bossoláshoz, hogy az támadja bele az utolsót, akinek kell az item, ugyanis c5-be ez még így működött)

 

4.Vigyük vissza az itemet, és 75-től máris szinte Noblesse-ek vagyunk...glücklich Possessor of Precious Soul 4 (Noblesse quest 4.) Elméletileg c5-ben Caradine elvisz minket egy npc-hez, de gyakorlatilag még van egy találkánk, a quest leírásban meg fogjuk találni.

 

Ezután Caradine elvisz minket a Coliseum mellé, Lady of the Lake nevű npc-hez, aki gyakorlatilag odaadja nekünk a jutalmat; mostantol Noblesse-ek vagyunk! Sok sikert az új skillek használatához!