Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Trial of scholar

2008.05.14

Kezdő npc: Mirien (Dion Templom)

Szint: 35

A megbízáshoz Dion Templomában juthatsz hozzá, fel kell keresned Magister Mirient. Sétálj át a terem túloldalán High Priest Sylvianhoz. Menj be a városba, a Grocery Store-ban keresd fel Mariat és beszélj vele.

 

Maria egy levelet ad át, és Dion déli kapujához küld vele, ahol Lucast kell keresned. Lucas a levél elolvasása után visszaküld Mariahoz. Mariatol Floran Village-be kell menned, Astrologer Cretahoz. Creta a beszelgetes utan visszaküld Mariahoz. Mariatol vissza Cretahoz. Creta visszaküld Mariahoz. Maria Lucashoz irányít téged. Minő meglepetés, Lucas visszaküld Maria-hoz.

 

Maria Leto Lizardman Warriorok vadászatára kér fel téged, gyerünk hát Orenen keresztül Plains of Lizardmen-be. Ha összegyűlt az 5 darab Brown Scroll Scrap, vidd vissza Marianak. A Mariatól kapott itemmel szaladj fel Dion templomába, Mirienhez. Mirien ismét Sylvianhoz küld, majd újra Mirienel beszélhetsz. Irány Giran, a Magic Guild, Magister Jureket kell keresned.

 

Jurek listájával a kezedben indulhatsz Breka's Strongholdba, Breka Orc Shamanokat gyilkolni. 5 darab itemet kell összeszedned tőlük(shaman's neklace). Ezután utazz Ivory Towerhez. A tower körüli árokban keresd a Shackle nevű mobokat, 2 darab itemet kell megszerzned tőlük(shackle's scalp). Gludinon keresztl juthatsz Wastelandba, szaladj be a sivatagba, és lőjj le annyi Monster Eye Destroyert, ami ad neked 5 darab quest itemet(Monster Eye Destroyer Skin).

 

Az összegyűjtött itemeket vidd el Jureknek. Ő továbbküld Mirienhez, Dion Templomba. Innen Hunters Village-be kell utaznod, meglátogatni Wiseman Cronost. Némi csevegés után vissza kell térned Giranba, a Magic Guildba, de most Magister Dietert keresd fel. Ismét el kell zarándolkolnod Floran Villagebe, Astrologer Cretahoz. Creta levelét hozd vissza Dieternek. Térj vissza Hunters Village-be, a Weapons and Armor shopban megtalálod Edroc árust. Edroc Gludinba küld téged, hogy keresd fel a warehouseban Raut Freightmant.

 

Kapsz tőle egy I. számú könyvet. Fuss ki Gludin Harborba Raut testvéréhez. A móló végén megtalálod, Triffnek hívják. Triff elmondja, hogy honnan tudod megszerezni a 3 további könyvet amire szükséged van. Először menj Hardins Private Academybe, addig öld a Grandisokat, amíg ki nem szeded belőlük a III. számú könyvet. Ezek után menj Giranba meglátogatni Valkont az ottani warehouseban. Tőle suhanj Dionaba Mariahoz. Mariatol kapsz egy Cryt, vidd vissza Giranba. Valkon már várja. Cserébe megkapod tőle a II számú könyvet. Dion, Blacksmith a következő találkozód helye, a célszemély Poitan, a kovács.

 

Ő elküld Casianhoz, Wastelandba. Casian elküld téged bizonyos itemek összegyűjtésére:

- Ghoul skineket(10 darab) Execution Groundból

- Medusa's Blood Giran Castle környéke, Medusakat ölj

- Fettered Soul Ichor(5 darab), Giranból teleport Hardins Private Academy

- Enchanted Gargoyle Nail, Ivory Tower alatt, 5 darab item

 

Az itemekkel térj vissza Casianhoz, cserébe kapsz tőle egy könyvet. Cronos már türelmetlenül vár téged Hunters Village-ben. A tőle kapott szimbólummal siess Dion templomába, Mirienhez. Tőle megkapod a Mark of Scholar-t.