Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Testimony of fate

2008.05.14

Kezdő NPC: Magister Kaira (Giran, Dark Elf Guild)

Szint: 37

Keresd fel a girani Dark Elf Guildban Magister Kairat, érdekes feladattal bíz meg téged. Elsőént elküld a testvéréhez, aki szintén Giranban található. Metheus a templom mögött hűsöl az egyik oszlop árnyékában. Metheus egy urnát ad neked, és Exevution Groundba irányít téged.

Ölj Hangman Treet, töltsd meg Kasandra hamvával az urnát. Vidd vissza Metheusnak a hamvakat. Menj el a szomszéd városba, Dionba, a Dark Elf Guildban megtalálod Master Ixiat. Ixia átnyújt egy listát. a következő lények megölését kéri tőled:

- Dead seeker - Dead Seeker Dung item- 10db.

- Tyrant - Tyrant Blood- 10db.

- Medusa - Medusa's Ichor - 10 db.

- Marsh Stakato Worker és/vagy Marsh Stakato Soldier - Nightshade Root - 10 db.

- Mars Spider - Marsh Spider Fluid - 10db.

Az összegyűjtött 5x10 darab itemet juttasd el Ixia Mesternek. Térj vissza Giranba, menj a templom mögé ismét Metheushoz. Az Alder's skull itemet vidd Kairanak, a girani Dark Elf Guildba. Kair előtt megjelenik egy szellem. Beszélj vele, Roahoz fog küldeni a girani Magic Guild egyik Mesteréhez.

 

Magister Roa egy receptet bíz rád, amit el kell juttatnod Gludin warehouse-ba, Normannak. Térj vissza Kairahoz, aki áldást adja a fejlődésedre. Következő állomás Dark Elf village templomában Tetrarch Thifiell. Teleportálj Spider Nestbe majd egy könnyed sétával menj Altar of Ritesbe. Válts néhány szót Arkeniaval Sétálj ki az útkereszteződésig, beszélj egy Bloody Pixyvel és keress egy Blight Treantot, vele is válts néhány szót.

Gyűjts neki 4x10 darab koponyát a következő mobokból:

 

-Oren alatt - Leto Lizardman Warrior

-Death Pass északi részén - Grandis -Breka Orc Overlord

- Breka's Strongholdban -Karul Bugbear

- Hunters Village-tól keletre Ölj meg egy Black Willow Lurker

- Swampland, Dark Elf Village.

Ha mindez megvan, keress újra egy Bloody Pixyt és egy Blight Treantot (nem kell ugyanazt, mint korábban) és add át nekik a quest itemeket. Menj vissza Altar of Ritesbe és keresd fel újra Arkeniat. A levéllel siess vissza Thifiell-hez. Thifiell átadja neked a Mark of Fate-t, ami a második tárgy a kasztváltáshoz.