Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Path to a human knight

2008.05.14

Kezdő npc: Sir Karol Vasper (Gludin, Warrior Guild előtt)

Szint: 19

A küldetést Gludin városában tudod felvenni, a Warrior Guild előtt, Sir Karol Vaspertől.

Ő elküld téged, hogy szerezz neki 3 vagy annál több "coin of lord"-ot. A küldetés befejezéséhez minimum 3 db kell hogy legyen nálad. Sir Karol Vasper ad neked egy Quest itemet, ezzel kell elmenned az alábbi városok High Priest(ess)jeihez és Guard Captainjaihoz.

Városok: Gludin, Talking Island, Gludio Gludin:

High Priestess Levian és Guard Captain Bezique High Priestess Levian (Gludin templom) elküld, hogy szerezz neki 20 Lizardmen Totem-et. Ezt a Langk Lizardman Scoutokból és a Langk Lizardman Warriorokból tudod kiütni.

Ha megvan go vissza Levianhoz ás máris van 1 Coinod. Guard Captain Bezique (Gludin, nyugati kapu) megkér, hogy menj és ölj neki óriás pókokat és hozz neki vissza belőluk 20 póklábat (20 Poison Spider Legs). Poison Spider, Arachnid Tracker és Arachnid Predatorokat ölhetsz a lábakért.

Ezért a 20 itemért kapod a második coinodat.

Talking Island Village: High Priest Biotin (Talinkg Island Templom) és Guard Captain Gilbert (Taling Island Village észak nyugati kapuja) High

Priest Biotin: ahhoz hogy tőle coint kapj, be kell menned Elven Ruinsba és Silent Horror mobokat kell gyilkolásznod addig, amíg nem adnak neked 10 db Skull Of Silent Horror quest itemet.

Ezzel kell visszamenni a Coinért Biotinhoz a templomba. Guard Captain Gilbert: neki megint csak olyan kérése van, hogy ölj pókokat. A Giant Spiderek a célpontjaid. Üss ki belőlük 20 Gaint Spider Huskot és vidd vissza Gilbertnek.

Ezzekkel a coinokkal megvan a 3 kötelező darab, de folytathatod a küldetést a kettő utolsó coinért Gludio Village: High Priest Raymond (Gludio, templom) és Guard Captain Bathis(Gludio, Északi kapu) High Priest Raymondnak a Ruins of Despairban tanyázó Undead Priestekből kell vigyél 20db Einhasad’s Crucifixed nevű quest itemet. Bathis kapitáynnak pedig a Bugbear Raiderekből kell vigyél 10 Bugbear Necklacet.

Ezekkel az itemekkel is vissza kell menni Raymondhoz és Bathis kapitányhoz és megkapod az 5. és 6. coint is. Ha megszereztél 3 vagy ennél több "Coin of Lord"ot akkor menj vissza Gludinba, Sir Karol Vasperhez. A coinokért cserébe kapsz egy kardot, amivel mehetsz is kasztot váltani Grand Master Ramoshoz (Gludin, warrior Guild), ha elérted már a 20-as szintet.

Gratulálunk, Human Knight lettél. ?