Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Judgement of witchcraft

2008.05.14

Kezdő NPC: Orim of the Shadow (Death Pass)

Szint: 39

A kasztváltó küldetés záró részét Death Passban, Orim of the Shadow indítja el.

Utazz Giran városába, menj el a Luxury shopba, keresd fel Trader Alexandriat. Beszélj vele.6 darab ékszermati megszerzését kéri tőled.

Aklantoth 1st Gem Magister Iker (Giran, Magic Guild)

Az itemért cserébe kér:

- 20 darab Dire Wyrm Fang-ot. Sea of Spores - Dire Wyrm

- 20 darab Leto Lizardman Charm. Plains of Lizardmen - Leto Lizardman család bármely tagja

- 20 darab Encanted Golem Heartstone. Ivory Tower - Enchanted Stone Golem Aklantoth

2nd Gem Magister Kaira(Giran, Dark Elf Gulid) Aklantoth 3rd Gem Trader Lara (Dion, Grocery Store) ő elküld, hogy öld meg

- Nameless Revenantot Aklantoth Gem 4-5-6 Trader Nestle (Gludin, Grocery Store) -Lepold - beszélj vele

-Skeletal Mercenary(quest monster) meg kell ölni Ha megvan a 6 darab mati, menj vissza Iker-hez, Giranba. Figyelmeztet téged, hogy Orimnak kell átadnod az itemeket. Menj tehát Death Passba.

Orim elveszi az itemeket, de elszabadul egy szörny, amit ott azon nyomban ártalmatlanná kell tenned. Ismét beszélj Orimmal. Menj vissza Iker-hez. Utazz Gludinba, a főtéren keresd fel Sir Klaus Vaspert. A beszélgetesetek végeredménye egy út Orenbe, látogasd meg a templomban Priest Vadint.

Innen Hunters Village környékére menj, vadássz le annyi Tamlin Orcot, amíg nem szerzel 20 darab Tamlin Orc Amuletet. Térj vissza Vadinhoz az itemekkel. Látogasd meg ismét Sir Klaus Vaspert. Megkapod tőle a Sword of Bindinget. Beszélned kell az árnnyal, Orimmal.

Menj el Floran Village kikötőjébe és beszélj az ottani horgásszal, Újra feltűnik Drevanul Prince Zeruel. Öld meg újra, ezúttal a Sword of Binding karddal.Skilleket se használj!! Ezzel végleg elpusztíthatod. Vidd vissza a Purgatory Key-t és a Zereul Bind crystal-t Orimnak.

Cserébe megkapod a Mark of Witchcraft itemet.