Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Judgement of searcher

2008.05.14

Kezdő NPC: Master Luther (Hunters Village, Warrior Guild)

Szint: 39

A kasztváltó küldetés záró részét Hunters Village-ben, a Harcosok Házá-ban, Master Luther indítja el.

Beszélj vele. Innen utazz el Floran Village-be, keresd meg Captain Alexet. Sétálj ki a városból és keresd meg Militiaman Leirynnt. Megkér téged, hogy gyűjts neki 10 darab Delu Totemet.

Ezeket a város körül bóklászó Delu Lizardman Shamanoktól szerezheted meg.

Az itemeket vidd vissza Leirynn-ek. Még egy feladat:

keresd meg Delu Chief Kalkist és öld meg őt. Beehive északi részén találod, a folyó északi partján. Az itemekkel térj vissza Leirynnhez, aki Floranba irányít téged, Alexhez.

Látogass el Gludio városába, Drunkard Boryshoz. Innen teleportálj Dark Elf Villagebe, majd tovább Spider Nestbe. Keresd Tyrat. Rövid beszélgetés után mehetsz Orenen keresztül Sea of Sporesba, Giant Fungusokat gyilkolni.

Gyűjtsd 10 darab Red Spore Dust itemet. Vidd őket Tyra-hoz.

Térj vissza Gludioba, Boryshoz, aki elirányít téged dél Wastelandba, beszélj Bodyguard Jaxal. Jax számára következőket kell begíűjtened:

- Execution Groundban - Hangman Tree - 4 darab térkép darabot kell gyűjteni

- Death Pass - Road Scavenger - 4 darab térkép darab

A 4. darab után a darabkák összeállnak egy egésszé. MIndkét térképpel a táskádban, menj vissza Jax-hez. Jax összeilleszti neked a térképeket, ami szerint Floran Villagebe kell menned, egy hatalmas fát megkeresni. A fa NPC-től kapsz egy kulcsot, amivel a megjelenő ládát tudod kinyitni.

A kapott 20 db gold Bar itemmel menj Floranba, Alexhez. Alex az elvégzett feladatok jutalmaként áldását adj a kasztváltásodra.

Alextől megkapod a Mark of Searcher questitemet.